2 20 Bulan Buang Tatu Pada TubuhSeorang bekas gengster skinhead di AS, Byron Widner mengalami sakit kepala dan kesakitan lain selepas menjalani pembedahan untuk membuang tatu perkauman pada muka sehingga ke kakinya.


Perubahan muka Byron Widner yang menjalani proses rawatan membuat tatu pada muka dan lehernya.

Menyentuh mengenai kesakitan itu, Widner berkata: "Ia merupakan harga yang kecil untuk dibayar bagi menjadi manusia semula".

Dia kini tinggal di sebuah lokasi rahsia bersama isterinya, Julie Larsen, dan anaknya untuk membina kehidupan baharu selepas berkahwin pada 2006.

Widner bergelumang dengan kumpulan gengster selama 16 tahun.

Dia merupakan pengasas bersama sebuah kumpulan perkauman kulit putih skinhead yang beroperasi di Indiana dan Ohio yang dikenali sebagai Kelab Sosial Vinlanders.

Namun, Widner kemudian insaf selepas menyedari dia tidak mahu membesarkan anaknya dalam budaya permusuhan dan keganasan yang melanggar batas undang-undang.

Dia menjalani proses membuang tatu selama 20 bulan dengan bantuan kewangan Pusat Undang-Undang Kemiskinan Selatan.

p/s : tatu adalah diharamkan dalam ISLAM.


Anda sedang membaca artikel 20 Bulan Buang Tatu Pada Tubuh dan link url bagi entri ini adalah http://manmala.blogspot.com/2011/10/20-bulan-buang-tatu-pada-tubuh.html. Semoga artikel 20 Bulan Buang Tatu Pada Tubuh ini bermanfaat buat anda.


2 comments

27 October 2011 at 07:54

haram pakai tatu huhh

google plus tidak kelihatan

27 October 2011 at 15:22

@Bro ahmad dah setting balik code widget ni. bolehlah klik google +

Post a Comment

 

Return to top of page Copyright © OCT 2011 | manmala | Mereka Yang Memberi Lebih Mulia Dari Yang Menerima | HackTutors