109 iPhone 4S Gadget Impian Ku



Gadget Impian manmala Untuk Contest DenaiHati

iPhone 4S Gadget Impian Ku

Setelah terpilih di dalam senarai 103 peserta Contest Gadget Impian. Kini kena buat satu entri berkaitan gadget yang menjadi pilihan peserta contest dan sebab mengapa gadget tersebut menjadi gadget impian dengan tajuk bebas.

Seperi anda lihat gambar diatas, iPhone 4S menjadi pilihan bagi manmala untuk dijadikan gadget impian. Walaupun di hati berbelah bahagi anta nak ke iPhone 4S atau Samsung Galaxy II. Akhirnya saya pilih Iphone 4S. Dengan ciri-ciri yang memukau hati diri ini, maka tidak hairanlah saya dan mereka yang diluar sana juga berkenan untuk memiliki gandet ini.

Untuk pengetahuan anda semua, saya nak sangat ada handset ni sebab nak mengantikan handset lama  yang agak uzur sangat. Dengan penutup skrin yang dah tercabut, button pun dah takde, lcd yang kabur, charge payah nak masuk dan macam-macam lagi lah keuzuran pada handset manmala ni.

Sebelum tu ada juga pakai handset lain, tapi dah masuk air dek kerana gara-gara nak menetaskan emertia (anak udand halus) makanan anak ikan betta yang manmala pelihara.

Mujurlah ada broadband boleh juga buat pengganti untuk menghantar mesej. Kalau tak memang payah gilah lah nak menekan button handset ni.

Jadi, kerjasama rakan-rakan untuk komen, like FB, retweet Twitter dan klik Google +1 amatlah diperlukan untuk membantu dan memenuhi hasrat di hati untuk meneruskan perjuangan diperingkat seterusnya dalam cabaran 10 peserta yang  akan dipilih ke peringkat akhir.

Lagi banyak korang komen, like FB, retweet Twitter dan klik Google +1, lagi banyak markah yang akan diperolehi berdasarkan setiap komen, like FB, retweet Twitter dan klik Google +1 diberikan satu markah.

Diharap rakan-rakan dapat membantu untuk merealisasikan impian gadget manmala untuk memenangi contest ini. Semoga bantuan anda semua dibalas dengan ganjaran yang lebih baik disisi Illahi dan saya akan ingat jasa korang selalu.



“Contest Gadget Impian anjuran Denaihati.com ditaja bersama oleh Eizil.comAnarm.neteQurban.comSilver Asia Sdn BhdKedai Kak Siti, Rakan Niaga Al Ansar dan Serverfreak


Anda sedang membaca artikel iPhone 4S Gadget Impian Ku dan link url bagi entri ini adalah http://manmala.blogspot.com/2011/11/iphone-4s-gadget-impian-ku.html. Semoga artikel iPhone 4S Gadget Impian Ku ini bermanfaat buat anda.


109 comments

19 November 2011 at 11:56

owhh mcm ne tu nak vote??

19 November 2011 at 11:59

@cik Kartun ajak kawan2 CK vote manmala ni, cuma komen, like FB, retweet twitter n klik google +1

19 November 2011 at 12:00

bro suport manmala..sama-sama bantu membantu p

19 November 2011 at 13:12

semoga berjaya..kalau ada iphone 5, mesti ramai nak yang tu plak kan..tapi sekarangni ada iphone 4s jela..huhu..

19 November 2011 at 13:34

dah like, tweet, gplus...good luck bro

19 November 2011 at 14:09

sy dah buat y sepatutnya.. hehe

19 November 2011 at 14:24

insya-Allah akan dapat apa yang dihajati tu..dapat iphone 4s tu nanti dapat borak2 dengan Siri..hehe

http://paihujey.com/blog/apakah-gadget-impian-pilihan-aku/

19 November 2011 at 14:44

dah like! good luck!

p/s: dah follow and masuk bloglist jugak! thank youuu =)

19 November 2011 at 14:53

@Fathiah Hamim tq Fathiah Hamim...

19 November 2011 at 14:55

@bardboo betul tu bro, memandangkan iPhone 4S je yg latest, semua mesti nak. kalau ada iPhone 5 mesti saya akan pilih juga tau...

19 November 2011 at 15:15

Mari promosi guna segala cara dan kepintaran dalam menambah markah semoga berjaya jiran terimakasih sudah singgah

19 November 2011 at 15:40

gudluck

ni impian nana pulak

http://yuslianayusof.blogspot.com/2011/11/contest-gadjet-impian-by-denaihati_19.html

19 November 2011 at 16:32

@Love Hijau tq bro. tak join ke contest ni...

19 November 2011 at 16:33

Whoa..dh byk vote..ok, Dh Vote gak..good Luck! ;-)

19 November 2011 at 16:33

@munir ardi bantu membantu utk pusingan terakhir...

19 November 2011 at 16:35

@Bro Ahmad betul tu bro. bantu utk mencapai matlamat utk memenangi gadget impian masing2

19 November 2011 at 16:40

@UpProfits org ramai like berbanding komen bro...

19 November 2011 at 18:04

dh siap vote...gud luck yea...ada potensi nk menang tu... ;-)

19 November 2011 at 18:08

@SYaMiLa insyaALLAH, amiiiin...

19 November 2011 at 18:23

dah share... jgn lupa tolong share semula ye :D

19 November 2011 at 18:58

gd luck to u to...

19 November 2011 at 20:06

salam good luck manmala , moga bertuah lah kita hendaknya ...10 org akan terpilih kali ini kan

19 November 2011 at 20:12

@puanbee betul tu, hanya 10 org je terpilih utk pusingan akhir...

19 November 2011 at 20:26

Nak iphone 4s gak!!! hehe..

Tolng aku juga ya.. :)
http://www.umarfaruq.com/iphone-4s-percuma/

19 November 2011 at 20:32

Salam, semoga Allah permudahkan segala urusan dan semoga impian tercapai!!! good luck!

19 November 2011 at 20:35

@Umar Faruq dah vote awl lg bro entri awk...

19 November 2011 at 21:23

sudah vote :D

19 November 2011 at 21:36

semoga tuan blog akan mencapai impian untuk memiliki gajet yg diidamkan tersebut.

19 November 2011 at 21:39

Semoga berjaya bro.


http://stewardjohn.com/contest/gadget-impian-idaman-si-steward-john

19 November 2011 at 22:11

onie dah vote ..good luck :)

19 November 2011 at 22:56

Wow, banyak kot jumlah Like tu. syabas hehe. saya tambah agar jadi lebih banyak hehe. blog ni nampak mcm wordpress dah, pandai admin design hehe

19 November 2011 at 22:59

gud luck... dah RT..

19 November 2011 at 23:04

@Kasih Ibu Arif Atan insyaALLAH, semoga diperkenankan olehNYA.

19 November 2011 at 23:06

@onie tq, onie for vote me..

19 November 2011 at 23:09

@afiqaiman template ni saya download bro...
tq for vote me

19 November 2011 at 23:45

Good luck dari Kuching!

20 November 2011 at 07:06

klo xder awek..boley sembang7 gn siri...hehe7

20 November 2011 at 09:26

+1 like Retweet done. all the best bro !!! buat akaun facebook banyak2 and Retweet1 akaun cukup) sendiri ulang kali bro. kalo rajin mesti leh menang. gadget pon mahal. just tips logik. hahaha kalo menang penat pun berbaloi :D

20 November 2011 at 11:09

Hehee~~ dah click :D

20 November 2011 at 11:24

hi,tanks sudi komen ke ohberita.net.. ni gua dtg bagi supot like,share n g+..hehe....

20 November 2011 at 11:25

er...boleh minta script tempalte blog ni x?..mcm best je..huhu

20 November 2011 at 11:30

@josrevalution xde hal bro. try search je platinum template. insyaALLAH adanya. tq to vote me...

20 November 2011 at 12:57

Goodluck!! :)

about the rss exchange.. hehe.. done :D

20 November 2011 at 13:36

Gudluck :)

Dah Like..dah Tweet..dah Google+..hehe

20 November 2011 at 14:28

good luck yaww! ^_^

20 November 2011 at 16:20

ggod luck!!...

http://dzuandiey.blogspot.com

20 November 2011 at 17:05

support kat sini jugak :)
jemput support saya jugak yek :D
http://pacifista.my/2011/11/contest-gadget-impian-like-1-tweet-tolonglah/

20 November 2011 at 17:21

@ramzam_orange07 dah kahwin, tak main awek2 ni. hehehe
setia pada yg satu...

20 November 2011 at 17:25

@Ikhwan terima kasih ikhwan dari kuching...

20 November 2011 at 17:26

@Pacifista dah bro...
semoga berjaya jugak...

20 November 2011 at 17:40

support awk =)

20 November 2011 at 18:26

ok dah like dan G+ 1 untuk hari ini. good luck ya!!

20 November 2011 at 19:45

cayuk2 man mala!

20 November 2011 at 19:50

muahaha betul ke nie??? Ck main taram jer..dok like ape yang boleh..sampai but0n share p0n CK klik :D

20 November 2011 at 22:55

walau aku xsuka iphone atau samsung. saja2 aku vote.. tah sapa punnya posting ko dok spam aku tgk dia post kuar link ni.. terbaik..

20 November 2011 at 23:01

dtg tengok lagi..huhuhu :)

20 November 2011 at 23:12

@cik Kartun CK ajaklah kawan2 meramaikan contest yg manmala wat ni... hehehe

20 November 2011 at 23:19

gud luck

Kalau sudi komenlah banyak2 di "Contest Gadget Impian…"

21 November 2011 at 02:28

insyaAllah.. nanti saya rajin, saya join ye En. Mala..

owh.. sy dah share, tweet, +1 dan juga like :D

21 November 2011 at 09:37

semoga berjaya!

21 November 2011 at 11:10

huhu dah ajak da..cik tikah kata tunggu die ade mo0d..hahaha xtau la bila mood tu dtg...:)

21 November 2011 at 17:19

Sekali lagi jutaan terima kasih diucapkan kerana berjaya menjadi peserta Contest Gadget Impian peringkat 1 dan semoga berjaya. berusaha, berdoa dan bertawakal kepada Allah s.w.t. insyaAllah.

Sentiasalah melawat Denaihati untuk mengetahui update terkini contest dari masa kesemasa.

21 November 2011 at 20:58

Ibu Alya singgah sini dan tanda sokongan untuk rakan contest.. Good luck yer.. Cuma button +1 tak kelihatan.. Nanti datang lagi yer..

btw,ni 1st time singgah sini... Salam kenal dari ibu Alya yer..

21 November 2011 at 22:37

gud luck manmala =)

22 November 2011 at 04:24

goodluck! iPhone 4 ni kalau dapat main dengan SIRI best

22 November 2011 at 15:56

saya dah vote...semoga berjaya.

22 November 2011 at 16:10

macam mane nk vote nie? x reti lea...

22 November 2011 at 16:50

@Man Mala

ramai yg lebih suka like...sebab ramai yg tk suka menulis..he3

22 November 2011 at 19:20

semoga berjaya buat kamu!:)

22 November 2011 at 19:29

@DamaVKcuma komen, like FB, retweet twitter n klik google +1. komen byk2 lah kalau boleh :)

22 November 2011 at 19:37

@Zie Fauzi tq, dtglah lg vote byk lah ye

22 November 2011 at 19:45

@Kimmie tq kimmie , vote lagi dan lagi, biar komen byk2....

22 November 2011 at 21:15

as salam..
mana nak vote? pakcik dah lama tak berblog. huhu..perasan masa buka google+ tadi. tengok noti

22 November 2011 at 21:24

@Подтверждаю w'salam, pakcik boleh vote dgn komen, klik google +, retweet twitter atau like FB. pakcik komen byk2lah ye..

22 November 2011 at 21:29

Salam,

teringin jugak iphone 4s tapi tak berani nak minta mahal2 hihihi :)

www.yanmieonline.com

22 November 2011 at 22:31

waaa..da makin ramai :)
sem0ga berjaya!

24 November 2011 at 13:47

man mala p0n da menyepi :)

24 November 2011 at 19:14

semoga berjaya ye!

24 November 2011 at 19:59

@cik Kartun x delah CK.... nak cr org utk undi entri ni pun susah disebabkan Broadband yg slow...

27 November 2011 at 11:32

la pulak..biase la tu ujung-ujung bulan..meyh CK tolong :)

27 November 2011 at 18:39

@cik Kartun komen byk2lah CK 100 sehari ke.... hehehe

28 November 2011 at 20:07

dan meletakkan vote hamba di sini... :D best of luck to both of us bro... :D

29 November 2011 at 09:11

Kunjungan pertama, salam kenal..
Semoga sukses ya dengan contest ini, saya yakin anda bisa nie..

2 December 2011 at 16:12

gud luck...
dah kongsikan dengan rakan2... :)

2 December 2011 at 19:59

@nizam tq nizam...

2 December 2011 at 20:00

@Rina As terima kasih Rina, selalulah berkunjung ke blog saya

3 December 2011 at 01:03

dah kasi +1 huhu..

3 December 2011 at 10:24

masa dipanjangkan..masih ada waktu untuk buat promosi..kita tak tahu apa yang bakal terjadi..macam-macam boleh berlaku dalam seminggu ni..good luck..

3 December 2011 at 10:40

nak nyibuk kat sini lagi..ehehe..

3 December 2011 at 13:40

jalan-jalan sambil support kat sini

3 December 2011 at 16:44

Gud luck ya.. :)

Belanja sy Like @ http://facebook.com/bumilangkawi

4 December 2011 at 11:20

100 sehari?? nak updet blog sndri terjugkang2 hahaha :D

4 December 2011 at 16:27

semoga berjaya...sya datang dari contest yg sama...datang sini nak bagi sokongan antara satu sama lain...sya dah like..tweet..dan + 1 sekali...

kalau sudi jenguk la saya jugak yer..
http://bodaktiutpunyastory.blogspot.com/2011/11/kenapa-aku-mengidam-nak-gadget-tu.html

4 December 2011 at 23:22

selamat malam... dtg tweet dan +1.. lain dh xleh tekan...

5 December 2011 at 10:07

support | good luck ^^

5 December 2011 at 10:23

done like FB, RT, G+, and komen..

^__* wink wink !!

gud luck ^^

http://yuslianayusof.blogspot.com/2011/11/contest-gadjet-impian-by-denaihati_19.html

6 December 2011 at 00:18

good luck^___________^

6 December 2011 at 11:28

@paihujey amin... mohon hajat diperkenan olehNYA.

6 December 2011 at 11:29

@paihujey amin... mohon hajat diperkenan olehNYA.

6 December 2011 at 11:31

@ejam insyaALLAH, jika dikehendakiNYA. amin...

6 December 2011 at 18:56

@Ariff Shah tq Ariff Shah. semoga anda pun berjaya jgk.

6 December 2011 at 22:53

wah hebat ni contest awak

7 December 2011 at 16:43

seiring perkembangan jaman nanti harganya turun juga gan,
resiko sih ya pasti ketinggalan jaman juga dan bermunculan smatphone2 baru..
hehehehe...

11 December 2011 at 00:46

@FaKArePa!n tq bro. jasamu akn ku kenang. hehehe

11 December 2011 at 00:54

@n@n@ tq n@n@. semoga impian awk tercapai juga.

11 December 2011 at 01:00

@SYaMiLa betul tu, lg satu bukan semua yg nak vote ni ada blog. kalau FB tu adalah.

11 December 2011 at 01:03

@gempak tq bro gempak for share this entri.

11 December 2011 at 01:06

@❀ ERAH ❀ terima kasih , ERAH tak join ke contest ni?

11 December 2011 at 01:10

@ShiKin thanks for vote me...

Post a Comment

 

Return to top of page Copyright © OCT 2011 | manmala | Mereka Yang Memberi Lebih Mulia Dari Yang Menerima | HackTutors