14 Google Dah Update PageRank Hari Ini



Google Update Pagerank November 2011 -Pernahkah anda terfikir jika semua blog berPageRanknya akan naik atau pun jatuh setelah google update pagerank  hari ini? Itulah yang berlaku pada blog saya.

Saya terkejut bercampur gembira bila melihat pagerank blog saya  telah pun diupdate oleh Google. Sebelum ni  blog saya berPageRank 1 dan kali ini berPageRank 2.





Free PageRank Checker


Maknanya PageRank telah pun diupdate oleh Google hari ini.

Lepas ini kena buat yang terbaik bagi memastikan blog manmala berkualiti seterusnya boleh menaikkan  lagi pagerank di masa hadapan.

Kepada yang tak pasti bagaimana nak check Page Rank boleh lansung ke Page Rank Checker dan masukan kan link blog anda.



Check Page Rank of your Web site pages instantly:
This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service



Anda sedang membaca artikel Google Dah Update PageRank Hari Ini dan link url bagi entri ini adalah http://manmala.blogspot.com/2011/11/google-dah-update-pagerank-hari-ini.html. Semoga artikel Google Dah Update PageRank Hari Ini ini bermanfaat buat anda.


14 comments

8 November 2011 at 14:56

Tahniah bro...! tingkatkan kualiti blog kita ...

8 November 2011 at 18:21

Tahniah bro... Try the best.. Setting On Page.. Pastu SEO off page berhemah. Backlink x semestinya banyak. Natural dan relevan je cukup dah :)

8 November 2011 at 18:25

@shah Blogger tq bro... byk lg nak bljr ni...

8 November 2011 at 19:22

ternyata ada yang sadar juga kalau hari ini update pr! walau tak serame bulan juni kemari tapi lumayan lah buat blog saya yang baru berumur 1 bulan udah dapet pr2!

8 November 2011 at 19:27

Ternyata Google melakukan Major Update Pageranknya hari ini. Selamat atas hadiah dari Google :)

Salam dari Indonesia.

8 November 2011 at 21:09

Tahniah bro, semoga dapat kekalkannya, Pagerank penting untuk blogger suapaya boleh bersaing di search enjin,

8 November 2011 at 21:19

saya punya 1 je... huhu

8 November 2011 at 21:37

c0ngrates ^^,
s0wi lame x ziarah..heee~

9 November 2011 at 01:47

@Man Mala
Sama bro.. Belajar je. Aku cuba beri ilmu yg free yg mungkin dan kadangnya di ebook-kan dgn harga tertentu.. Ebook pon kebanyakkan benda2 asas je. Bnyk lagi di rahsiakan.

9 November 2011 at 07:14

tahniah sebab dah mantap best

10 November 2011 at 20:28

Tahniah bro... Satu permulaan yg baik..

10 November 2011 at 20:30

@shah Blogger Betul tu bro.. kalau dulu2, tak byk yg kongsi ilmu seo secara terbuka. Dulu2 mmg byk ebook... Tp ilmu seo ni cukup luas... Semua org blh amal... cuma cara dan strategi jer yg berbeza.. Asas seo boleh dikatakan semua org dah tahu.

10 November 2011 at 21:08

@Azuan tq bro insyaALLAH akan dipertingkatkan lagi mana yg kurang bg menaikkan PR di masa hadapan

10 November 2011 at 21:10

@Azuan zaman dah berubah kut, dah ramai org yg berkongsi ilmu ttg SEO ni.

Post a Comment

 

Return to top of page Copyright © OCT 2011 | manmala | Mereka Yang Memberi Lebih Mulia Dari Yang Menerima | HackTutors