3 Kawan Oh Kawan





Apa itu kawan pada kaca mata anda?

1) kawan tu bkn mcm main FUTSAL. Mula-mula kejar..dah dapat sepak..
2)kawan tu bkn mcm main SKATE. Mula-mula gosok..lepas tu pijak..
3)kawan tu bkn mcm main RAGBI. Mula-mula tangkap.. dah dapat tendang..
4)kawan tu bknnya mcm PAMPERS.. dah pakai, buang..
5)kawan tu bknnya mcm BARANG KEMAS. Waktu baru beli pakai. Dah sengkek gadai.
6)kawan tu bkn mcm PELANGI. Hari cerah takde..hujan gerimis baru muncul..
7)kawan tu bkn mcm KERETA. Rosak skit,jual.. ambik kereta baru..
8)kawan tu bkn mcm CHIPSMORE.. skejap ade skjp tak..
9)kawan tu bkn mcm BANK. Bila dah takde duit, pegi kat sana ambik.
10)lagi.....kawan tu mcm ape ye?Huh? Haa..kawan tu mcm AWAK LA. . bila saya post entri, awak akan baca entri saya dgn teliti sampai habis.



Walau apa pun tanggapan orang tentang kawan.. bagi saya, kawan tu penting. Seorang kawan takkan biarkan kawan dia menangis, sedih, berduka dan sebagainya. Kawan yang sejati adalah seorang kawan yang dapat diajak duduk dan berbincang tentang pelbagai perkara. Yang penting, seorang kawan akan sentiasa menghadiahkan senyuman kpd kawan-kawannya....itulah KAWAN :)



Jangan Lupa Klik Google +1 Ye







Anda sedang membaca artikel Kawan Oh Kawan dan link url bagi entri ini adalah http://manmala.blogspot.com/2011/11/kawan-oh-kawan.html. Semoga artikel Kawan Oh Kawan ini bermanfaat buat anda.


3 comments

2 November 2011 at 10:48

setuju!
Kawan tu cam CK kan?? hehehe x maluu..

2 November 2011 at 10:51

@cik Kartun ye CK memang kawan baik saya...

2 November 2011 at 20:59

Kawan yg baik sentiasa ada dalam pelbagai situasi susah senang :)

Hehehe ayat last tu best :D

Post a Comment

 

Return to top of page Copyright © OCT 2011 | manmala | Mereka Yang Memberi Lebih Mulia Dari Yang Menerima | HackTutors