15 Contest Gadget Impian



Kali ini DenaiHati akan menganjurkan contest terakhir tahun 2011 mungkin juga contest terbesar tahun ini. Konsep contest mudah sahaja tetapi semua peserta mesti mengikut arahan yang akan diberi melalui entri demi entri.


Matlamat utama contest yang dianjurkan oleh DenaiHati ialah untuk membantu Rakan Blogger memiliki Gadget Impian yang selama ini ingin dimiliki tetapi masih belum tercapai.

Hasrat hati hendak memiliki gadget tu memang ada. Manalah tahu dengan menyertai contest ini, rezeki Allah insyaALLAH diberikan kapada saya. Dapatlah memenangi gadget tu nanti. Amiiin.


Sesiapa yang nak join contest ni dan hendak mengetahui maklumat lanjut , silalah ke blog DenaiHati ni.

 “Contest Gadget Impian anjuran Denaihati.com ditaja bersama oleh Eizil.com, Anarm.net, eQurban.com, Silver Asia Sdn Bhd, Kedai Kak Siti dan Serverfreak







Anda sedang membaca artikel Contest Gadget Impian dan link url bagi entri ini adalah http://manmala.blogspot.com/2011/11/contest-gadget-impian.html. Semoga artikel Contest Gadget Impian ini bermanfaat buat anda.


15 comments

4 November 2011 at 21:35

macam best je bro..nak tengok jap lagi

4 November 2011 at 21:50

Hmm keliru. xtau kontest dia berbentuk format mcm ne akan dtg :( . Anyway good luck pada kwn2 yg turut serta yeah :)

4 November 2011 at 21:52

good luck! hehe sama2 kite join ye

4 November 2011 at 22:03

@shah Blogger xnak join ke shah blogger

5 November 2011 at 02:46

Impian CK besar..leh tercapai ke?? hehehe

5 November 2011 at 13:22

aik kenapa tak nampak avatar saya ni

5 November 2011 at 13:29

@puanbee kena tgk semula apa yg tak kena puanbee... mesti ada yg tak kena tu..

6 November 2011 at 19:30

gud luck juga dari chii

10 November 2011 at 11:28

@chii tq chii, awk pun masuk contest DH jgk kan. Good Luck to you too....

17 November 2011 at 19:53

Tahniah dan gudluck kerana berjaya sertai contest nih...Tengah sedih ni, tak layak masuk, blog saye huduh dengan traffic yang teruk.huhu..

17 November 2011 at 23:03

@ApoSajo dotNet xpe bro. boleh cuba lain kali. boleh lah awk tolong saya utk menang contest ni kan.

19 November 2011 at 14:08

Jutaan terima kasih diucapkan kerana menyertai Contest Gadget Impian dan semoga berjaya.

Sentiasalah melawat Denaihati untuk mengetahui update terkini contest dari masa kesemasa.

20 November 2011 at 17:14

salam manmala ,

bee dah klik like , tweet dan G+ yer moga berjaya ke peringkat akhir ..

22 November 2011 at 16:38

selamat berjaya.... usaha yg berterusan...insya allah impian akan jadi kenyataan...amin

4 December 2011 at 00:35

semoga berjaya

Post a Comment

 

Return to top of page Copyright © OCT 2011 | manmala | Mereka Yang Memberi Lebih Mulia Dari Yang Menerima | HackTutors