48 Segmen Promosi Blog 500 Follower Ke Bawah




Assalamualaikum , tengok tajuk pun dah tahu apa segmen apa ni. Segmen ni untuk mereka yang mempunyai follower 500 je bawah je yang boleh join. Sahaja. Tarikh tutup penyertaan : 22 Ogos 2011. Ada masa lagi kalau korang nak join mcm aku ni...

kalau korang nak sertai segmen ni just klik Anif Abdullah.

Nama : manmala (nama untuk blogger akulah tu)
Hobi  : Berdakwah melalui Blog
Anda sedang membaca artikel Segmen Promosi Blog 500 Follower Ke Bawah dan link url bagi entri ini adalah http://manmala.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html. Semoga artikel Segmen Promosi Blog 500 Follower Ke Bawah ini bermanfaat buat anda.


48 comments

16 August 2011 at 18:02

hi2...follo2 sini =)..slm kenai=)..
sy dri team dubai..=)...

16 August 2011 at 18:06

hye...
fa datang dari korea...
whoa!!!! nice blog dear...
nak follow la..

jemput datang sini ea..
http://farafabulous93.blogspot.com

16 August 2011 at 18:26

dari segmen sama-dari jepun fly ke china!

nice gila blog ni! :))


http://auntieaqil.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

FOLLOW KAMU^^

16 August 2011 at 19:02

haluu2..sy follow awk dr segmen yg same, from group korea.. jmpt sggh sni k..slmt berbuka =)

http://antooungu.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

16 August 2011 at 20:05

hye...singgah dan follow dari korea..jemput singgah bace latest entry...hehehe (^____^)

http://ieralifejourney.blogspot.com/

16 August 2011 at 20:43

dari segmen sama-dari dubai fly ke china!

nice blog ni! :))

http://juzstayhere.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

FOLLOW KAMU^^

16 August 2011 at 20:55

Hello hello! Saya dtg dari Switzerland nak melawat awak! Dan follow perkembangan awak skali :) Jom follow blog saya pulak. Hihi ^^

Link: http://nurulariena.blogspot.com/

16 August 2011 at 21:09

salam..
niera dtg dari australia ke china nk follow awk..segmen AA.. :)
jom follow niera plak :)

16 August 2011 at 21:29

follow dr new zealand.. rajin2 singgah blog sy ye.. :)

http://ekinsapphire.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

16 August 2011 at 22:16

heyyy dari china jugakkk. singgah and follow sini :))

16 August 2011 at 22:22

join sini...hihihi..:-D

16 August 2011 at 22:31

terima kasih kerana singgah kawan2 semua...

16 August 2011 at 23:14

sy datang dari Jepun..

follow me back ya.. ;)

16 August 2011 at 23:54

haaiii..salam from china..
nak landing n follow u..

u can do the same..

http://appleijau90.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

17 August 2011 at 00:13

hai,cik bella datang dari switzerland ke china,salam kenalan n happy blogging;)

http://syieda90.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

17 August 2011 at 02:47

http://sheilajuplmohamad.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

polo dari dubai..bawak capati

17 August 2011 at 03:01

ponn ! ponn !

datang dari korea,nak melawat china pulak.hepy blogging ;)

17 August 2011 at 13:56

ola..follow u..we r in the same country CHINA..im no.one..check it out,k..hehe..

17 August 2011 at 16:02

pon ! pon ! ryn singgah cnie. . haha. .
ryn singgah cnie dri india. . slmat bkenalan. .
btw, ryn sudaa follow cnie :))

17 August 2011 at 17:32

pon ! pon! pon!

hahaha...saya dari team India taw...°◕‿◕°

Salam Perkenalan...°◕‿◕°

Jum Singgah Blog Saya°◕‿◕°

18 August 2011 at 01:09

hye..im donee.. :) hit me back k...
http://myphotogarbage.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

18 August 2011 at 01:15

ha datang dari segmen AA
datang dari negara Korea
ada sapa2 peminat kpop atau drama korea?
hehehe
:P

18 August 2011 at 01:51

salam ziarah wat anda semua....

18 August 2011 at 01:52

slam pknalan dri NZ... singgah n follow kamu..

http://cikhazafizzah.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

follw me back.. :))

18 August 2011 at 11:46

bls kunjungan..follow sini..^^

18 August 2011 at 12:18

marina travelling ke China...tapi AA tak letak lagi marina kat negara mana...salam perkenalan

http://marinafazli.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

18 August 2011 at 13:22

salam dari perancis :)

18 August 2011 at 14:31

canggih blog ni
dari swiss ke china...follow sini
thanks
to my blog - Lagi KADRAYA utk anda di Acapsuur (>,<)

18 August 2011 at 14:44

dah folo blk.. tq :)

18 August 2011 at 14:48

InsyaALLAH, saya akan follow anda semua semula..
Terima Kasih kerana Follow Blog ni..
datanglah selalu n kalau boleh list kan Blog ni dlm blog anda...

18 August 2011 at 15:05

dari india datang ke mari...

happy blogging yaa!
nak travel nih..vrommm vrommm!!
:)

18 August 2011 at 15:56

follow sini...dr segmen AA group England....^_^

http://melatik.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

follow me back k...^_^

18 August 2011 at 16:38

jejalan sini balik ! follow jugak :)

18 August 2011 at 16:51

hai... linda from australia bw here... :)

http://cthaslinda.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

18 August 2011 at 22:07

follow sini..
fly dr india to china...


http://budakkelosa.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

18 August 2011 at 23:43

dtng dari sgmn AA grup austrlia..jom maen follow memollow... >_<

19 August 2011 at 09:46

tq sbb follow sorry baru smpat nak jengok blog today...done following urs...

19 August 2011 at 13:16

follow balik ;D

20 August 2011 at 01:02

hai :)
dini terjah dari segmen AA n dah follow awk. dini tade group lg, tp awk dah smpai china dah, tahniah !

meh terjah n follow blog dini pulak okeh?

http://dinihusaini.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

20 August 2011 at 10:39

hai..dah follow awak..

22 August 2011 at 01:54

Salam.Aten singgah sini.Dari Mesir yepp :)

Kunjungan dari Mesir

22 August 2011 at 09:26

salam dan hai
saya dtg dari australia ke CHINA..
done follow :)
segmen AA :)

jmput singgah ye :)
http://fiesayangrul.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

23 August 2011 at 01:07

from arab saudi ke china. selamat kenal. hehe

folo cni. jom hit saya balik :)

http://mishnadia.blogspot.com

31 August 2011 at 13:38

salam..norey kunjungan dari Italy..Datang bercuti dsini smbey follow..vroooomm vroommm vroomm..
jom terjah blog norey plakss..

http://tintanorqaseh.blogspot.com/

31 August 2011 at 19:03

follow n lepak sini naek lori dr brazil :)

http://rainfallasleep.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

4 September 2011 at 12:43

dtg dan follow sini :)

dari segmen sama, tp dari JEPUN

hehe. sori lambat yee :)

http://fiqaliqafashionista.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

4 September 2011 at 22:56

pon pon...
dari Jepun nie, segmen AA.
happy travelling yar :)
follow kamu suda.
jom travel sini jgk. TQ http://missmeera.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

~sori lmbt smpai sini. selamat hari raya ya :) ~

Post a Comment

 

Return to top of page Copyright © OCT 2011 | manmala | Mereka Yang Memberi Lebih Mulia Dari Yang Menerima | HackTutors