1 Tutorial Buang word verification pada komen



Word verification ni ramai juga blogger yang masih lagi tak tahu
bagi saya la, blog yang ada word verification ni, menyusahkan ketika blogger lain nak komen blog korang
seterusnya membawa kepada malas nak komen..dah la word verification tu berbelit 
cuba tengok kat bawah ni



ada juga yang panjang dan kadang2 tak bape nak faham
susah gak la..ambil masa

kalau ada sesiapa yang masih lagi ada word verification pada blognya
korang remove la.senang blogger lain nak komen nanti
senang je nak remove benda ni


Dashboard --> setting --> comment --> Show word verification for comments --> No
 

 
selamat mencuba
Anda sedang membaca artikel Tutorial Buang word verification pada komen dan link url bagi entri ini adalah http://manmala.blogspot.com/2011/08/tutorial-buang-word-verification-pada.html. Semoga artikel Tutorial Buang word verification pada komen ini bermanfaat buat anda.


1 comment

Anonymous
18 February 2012 at 10:56

tq

Post a Comment

 

Return to top of page Copyright © OCT 2011 | manmala | Mereka Yang Memberi Lebih Mulia Dari Yang Menerima | HackTutors