0 Isu Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzara Hina Islam



Sapa yang tak geram bila tengok gambar dan ayat-ayat menghina Islam?Sebrutal manapun korang kalau still ada rasa marah,sedih or geram kat manusia  yang bergelar "Macik Hajjah Al-Wuzara",maknanya still ada iman di hati korang..hehe ..tak de mood nak gelak..Awan pun dah tak tau apa dah nak jadi akhir-akhir zaman nie..Tak sanggup rasanya hidup di zaman ini..Bertapa bertuah tak terkira sapa yang dapat hidup di zaman Baginda dan dapat jadi sahabat Muhammad S.A.W tercinta..Jom baca selanjutnya...






p/s: Diatas permintaan ramai,gambar-gambar ini telah di"censorkan"..

Memang melampau gambar yang dihasilkan "Makcik" tue..sebelum kes ini dihuraikan lebih lanjut,jom ikuti Awan berbrainstorming mengakji dan berfikir siapakah dia "Mak Cik Hajjah Sitt Al-Wuzara"..

Siapakah dia "Mak Cik" nie?Dan ini adalah pandangan peribadi Awan..Dia berkemungkinan :
  • Memang Mak Cik Hajjah Sitt Al Wuzara..
  • Ada orang yang menyamar guna nama ini dan dia orang Islam sendiri..
  • Menyamar dan dia bukan orang Islam(Yang memusuhi Islam)..
Tapi ykr dia tue "Makcik"?Pandai yea dia berADOBE PHOTOSHOP?huh!..Apa-apa jelah..Jika tengok gambar di atas,dia sungguh biadap kerana bukan saja menghasilkan gambar yang menghina Islam,tapi jugak ayat-ayat yang menghina Islam dan juga ALLAH!!!Tengok gambar dan komen orang awam yang nie pulak..


Memang melampau betul dia nie..Tengok je la caption dia...Agak-agak Awan kalau dia nie Islam,memang dah murtad dah dia nie..Nauzubillahi Min Zaliq..Xdak sorang pun yang x marah kalau agama dan ALLAH dipermainkan..Macamana dengan yang ini pulak..Xtaulah...


Lailahaillallah...................Apa yang kita mampu buat bila orang hina agama dan Rasul kita?xboleh buat apa-apa..tapi yang ini dia hina ALLAH!!!Apa tindakkan kita?Habis kuat pun yang nie je la yang termampu :


Komen!!Kutuk!!Maki!!Hamun!!Agak-agak korang, apa result kita dapat bila kita buat macam nie?Memang marah..Memang geram..Awan pun terasa macam nak maki dia..Opss!!Sorry coz tipu korang..Sebenarnya Awan rasa macam nak terajang je dia nie biar terantuk kat atas jalanraya dan datang sebuah bulldozer lenyek kepala dia..Bila difikirkan balik,kita just bulldosa je kalau buat macam tue..Terasa terlupa macamana cara Rasulullah men"handle" isu ini..Dia tak maki..Dia berdoa dan nasihat je rasanya..Korang nak taw tak apa akibat kita kata dan marah-marah dia?Dia akan upload lagi gambar yang menghina ALLAH banyak-banyak..Macam nie :

Komen!!Kutuk!!Maki!!Hamun!!Agak-agak korang, apa result kita dapat bila kita buat macam nie?Memang marah..Memang geram..Awan pun terasa macam nak maki dia..Opss!!Sorry coz tipu korang..Sebenarnya Awan rasa macam nak terajang je dia nie biar terantuk kat atas jalanraya dan datang sebuah bulldozer lenyek kepala dia..Bila difikirkan balik,kita just bulldosa je kalau buat macam tue..Terasa terlupa macamana cara Rasulullah men"handle" isu ini..Dia tak maki..Dia berdoa dan nasihat je rasanya..Korang nak taw tak apa akibat kita kata dan marah-marah dia?Dia akan upload lagi gambar yang menghina ALLAH banyak-banyak..Macam nie :


Astaghfirullah hal 'Azim...........Pada pandangan Awan,ada beberapa faktor dia buat macam nie..Antaranya :
  • Jika dia ISLAM : Dia sangat marahkan Allah lalu murtad dengan cara begini..Maybe dia tak dapat terima ujian Allah lalu marah sebegini rupa..
  • Jika dia KAFIR : Dia maybe just nak mencetuskan rasa marah Umat Islam..Kadang-kadang kebanyakkan Orang KAFIR sebenarnya sangat pakar dalam bidang agama Islam berbanding orang Islam itu sendiri dan mereka cuma tidak beriman kepada ALLAH..Mereka tahu tentang dosa pahala..So,dorang cetuskan api kemarahan terhadap orang Islam dan secara tak sedar,kita pertahankan agama,Rasul dan ALLAH tetapi dalam masa yang sama kita terperangkap dan terjerumus dalam perangkap ciptaan mereka dan dapat dosa free..Mereka xkan pernah putus asa menjebak orang Islam melakukan dosa dalam cara tidak sedar..
  • ATAUPUN : Dia just dahagakan publisiti murahan ataupun nak femes cara mudah..HARAM!! LAGI TERPESONG AKIDAH..
Sama-sama kita berdoa agar dia kembali ke pangkal jalan dan bertaubat sebelum terlambat..Kes ini sudah terpahat di dada akhbar..Mencemarkan nama baek ISLAM dan mencari bala Allah je dia nie..



Caption tersebut tak sempat nak padam..Awan busy sikit kebelakangan ini..Bukti-bukti ini korang boleh dapati di FB dia..Sambungan isu ini boleh dibaca di http://awan-fantasia.blogspot.com/2011/05/sambungan-isu-makcik-hajjah-sitt-al.html ..Sekian..

sumber : awan fantasia
Anda sedang membaca artikel Isu Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzara Hina Islam dan link url bagi entri ini adalah http://manmala.blogspot.com/2011/08/isu-makcik-hajjah-sitt-al-wuzara-hina_29.html. Semoga artikel Isu Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzara Hina Islam ini bermanfaat buat anda.


Post a Comment

 

Return to top of page Copyright © OCT 2011 | manmala | Mereka Yang Memberi Lebih Mulia Dari Yang Menerima | HackTutors