3 Teka Teki Berserta Jawapan




1. burung aper kaki dier kat kaki, sayap dier kat kaki, paruh dier kat kaki, mata dier pun kat kaki?

2. Kalo Undertaker naik motor,The Rock naik apa?

3. Ulat gonggok ader 100 kaki, tiap kali die belok kaki die tinggal 99.. Knape eh..??

4. Ade 10 burung hinggap atas satu dahan, pemburu tembak kene 2 ekor. Beraper burung yg tinggal ?

5. Kenapa superman pakai baju ketat

6. Jilat-jilat bila dah basah baru cucuk, jilat-jilat bila dah basah baru cucuk. Ape tu..??

7. Banyak-banyak bas, bas apa yang pandai?

8. Banyak-banyak mi, mi apa yang boleh makan ngan ais?

9. Kenapa anjing kencing angkat sebelah kaki?

10. Mana lagi tua, motorsikal ke kereta?

11. Kangkang peluk, kangkag peluk, bila dah dekat climax pegang buah

12. Bagaimana nak bezakan ikan betina ngan ikan jantan?

13. Kalau makan isi, buang kulit. Kalau makan kulit, buang apa?

14. Kalau kat tangan, jam tangan,.. kalau kat dinding, jam dinding.. kalau kat dahi, jam apa?

15. Beza Burung dgn Unta

16. Potong panjang, tak potong pun panjang?

17. Nampak dibawah cari di atas?

18. Apa perbezaan lampu stadium ngan lampu bilik

19. Ahmad bin Abu, kambing bin apa?

20. Ada 2 ekor anjing wat lumba renang, yang sekor menang tapi yang sekor lagi mati lemas kenapa?

Jawapan

1. Burung kena pijak

2. Naik kening

3. 1 kaki beri signal belok

4. 10 burung, die tembak ekor aje, tak tembak burung

5. Sebab baju dia sais "S"

6. Masuk benang dlm jarum

7. Bas sekolah

8. Milo ais

9. Kalau die angkat sume kaki, die jatuh lerr

10. Motor sebab motor pakai tongkat

11. Org panjat pokok kelapa

12. Ikan betina = ikan duyong, Ikan jantan = ikan bakar.. mane ade pompuan name bakar

13. Buang tebiat

14. Jambul

15. Unta ada burung , tapi burung tak ada unta)

16. Kacang panjang

17. Bumbung bocor

18. Lampu stadium dibukak bile start game.. lampu bilik ditutup bile start 'game'

19. Kambing binATANG

20. 1- anjing laut, 1- anjing biasa


Anda sedang membaca artikel Teka Teki Berserta Jawapan dan link url bagi entri ini adalah http://manmala.blogspot.com/2011/10/teka-teki-beserta-jawapan.html. Semoga artikel Teka Teki Berserta Jawapan ini bermanfaat buat anda.


3 comments

31 October 2011 at 15:28

hahaaa lol..mcm2 teka teki sekarang ni XD

31 October 2011 at 15:30

ejaan Tweeter tu salah XD yang betul TWITTER taiping erorr huhuuuu

31 October 2011 at 16:29

@Bro ahmad terima kasih bro...

Post a Comment

 

Return to top of page Copyright © OCT 2011 | manmala | Mereka Yang Memberi Lebih Mulia Dari Yang Menerima | HackTutors