4 BRO AHMAD Contest



Kali ini aku nak join contest SEO yang di buat dan dianjurkan oleh BRO AHMAD. Syarat yang dipertandingkan amat mudah dengan menggunakan keyword . Inilah pertama kali aku join contest SEO ni.  Saja nak praktikkan apa yang aku dah pelajari tentang SEO ni. Masa nilah nak mencuba.


Kalau korang nak join contest ni, apa yang korang dapat ?


Bro ahmad nak bagi hadiah kat korang semua ni - RSS feed blog promo selama seminggu dan 3 entri update terbaru blog akan terpampang di page 1 selama seminggu..berminat ?

RSS feed di atas post entri blog ni selama seminggu :

promosi 1 
19hb sep hingga 25hb sep
promosi 2
26hb sep hingga 02hb okt
promosi 3
03hb okt hingga 09hb okt
promosi 4
10hb okt hingga 16hb okt
promosi 5
17hb okt hingga 23hb okt
promosi 6
24hb okt hingga 30hb okt
promosi 7
31hb okt hingga 06hb nov
promosi 8
07hb nov hingga 13 hb nov
promosi 9
14hb nov hingga 20hb nov
promosi 10
21hb nov hingga 27hb nov
promosi 11
28hb nov hingga 04hb dis

Limited edition yang terpilih cuma 11 blog sahaja.

senangkan?

Macam tu je ke? mana aci hahaa..hanya yang layak sahaja dan berhak sebab nak didik korang memahami SEO dan syarat nak dapat RSS feed yang Bro ahmad nak bagi ni senang je..janji ikut turutan paling hadapan search google blog dia akan dipromote dahulu..tu je simple dan cabaran bagi korang.

keyword : BRO AHMAD entri suka hati korang ! backlink tak wajib dan terserah korang..pemilihan guna keyword diatas.
kalau blog korang terindex google dengan keyword tu..blog korang memang layak untuk dapat tempat di blog    
ni..mau sahut cabaran dan tarikh tutup ialah 10pm 25hb september.
kacang je !
sape2 nak join, sempat lagi lah...

Anda sedang membaca artikel BRO AHMAD Contest dan link url bagi entri ini adalah http://manmala.blogspot.com/2011/09/bro-ahmad-contest.html. Semoga artikel BRO AHMAD Contest ini bermanfaat buat anda.


4 comments

23 September 2011 at 18:05

semoga berjaya..tunggu keputusan isnin ni hmm

thank join

23 September 2011 at 18:10

tq , bro...

24 September 2011 at 11:07

Lajunya dah dapat first page. Hebat...


sharifdez.blogspot.com

24 September 2011 at 11:30

seni permainan SEO saya praktik dlm kesemua entri saya. dah biasa entri saya duk page 1.
hehehe

Post a Comment

 

Return to top of page Copyright © OCT 2011 | manmala | Mereka Yang Memberi Lebih Mulia Dari Yang Menerima | HackTutors