1 Sembunyi Bawah Bas Elak Kena SamanSeorang pemandu sebuah bas bersembunyi di bawah bas untuk mengelak dikenakan notis saman di Zhongshan, China.


Dia melakukan perbuatan itu selepas memandu basnya dalam keadaan laju ketika ia melepasi sebatang tiang lampu isyarat yang menunjukkan warna merah.

PIHAK polis cuba mencari seorang pemandu bas yang bersembunyi di bawah bas di bandar Zhongshan, China baru-baru ini. 
 
Pemandu itu juga bertindak dengan menukar haluan bas berkenaan dalam keadaan berbahaya.
Dia bersembunyi di bawah badan bas selepas basnya berhenti semasa diarahkan polis dalam kejadian yang berlaku baru-baru ini.

Tindakan pemandu bas itu menyebabkan kesesakan jalan raya yang teruk berlaku kerana kejadian tersebut berlaku dekat dengan bulatan. Beberapa anggota polis juga gagal untuk memujuk dia keluar dari bawah badan bas menyebabkan trak penunda dipanggil untuk menunda kenderaan itu.

Namun, pemandu bas itu merangkak di bawah badan bas semasa kenderaan tersebut bergerak semasa ditunda. Anggota-anggota polis kemudian bertindak menarik tangan pemandu bas tersebut sekali gus menangkapnya.
Anda sedang membaca artikel Sembunyi Bawah Bas Elak Kena Saman dan link url bagi entri ini adalah http://manmala.blogspot.com/2011/09/sembunyi-bawah-bas-elak-kena-saman.html. Semoga artikel Sembunyi Bawah Bas Elak Kena Saman ini bermanfaat buat anda.


1 comment

10 September 2011 at 07:49

bangang punye org.

=___="

Post a Comment

 

Return to top of page Copyright © OCT 2011 | manmala | Mereka Yang Memberi Lebih Mulia Dari Yang Menerima | HackTutors