6 Aku nak promosi blog di UmarFaruq.Com



jom sertai segmen  Aku nak promosi blog di UmarFaruq.Com!!


Syarat-syarat :
  1. Buat satu entri bertajuk : Aku nak promosi blog di UmarFaruq.Com!!..
  2. Letak gambar kat atas tu kat dalam entri korang dan linkkan ke entri ini..
  3. Komen sini pasal blog aku ni..
  4. Siap? Letak url entri korang dekat bahagian komen paling lewat 12 September 2011..
Anda sedang membaca artikel Aku nak promosi blog di UmarFaruq.Com dan link url bagi entri ini adalah http://manmala.blogspot.com/2011/09/aku-nak-promosi-blog-di-umarfaruqcom.html. Semoga artikel Aku nak promosi blog di UmarFaruq.Com ini bermanfaat buat anda.


6 comments

11 September 2011 at 14:56

Melawat dr segmen same.. :)
http://namasayasiti-missct.blogspot.com/2011/09/aku-nak-promosi-blog-di-umarfaruqcom.html

14 September 2011 at 03:23

Assalamualaikum... & Salam Syawal...

Salam Perkenalan...
Singgah dari segmen Umar Faruq.com...

Ada masa...singgahla My Blog..."Babat87.blogspot.com"

Nice Header...

-Adios-

16 September 2011 at 17:30

hye, datang dr segmen sama, baru ada masa jalan2 :)

http://rushnurul.blogspot.com/2011/09/jom-promosi-blog.html

sudah follow awak, jemput singgah :)

17 November 2011 at 14:36

salam....jalan2 tengok2...
http://www.moccsutastyzone.blogspot.com

17 November 2011 at 14:37

salam...
nak minta tolong cara2 nak promosi blog.tq

17 November 2011 at 14:38

salam...jemput ke blog saya pasal per blog saya asyik kaku je..ada sape bole bantu?...tq

Post a Comment

 

Return to top of page Copyright © OCT 2011 | manmala | Mereka Yang Memberi Lebih Mulia Dari Yang Menerima | HackTutors