4 CELCOM BROADBAND DI UPGRADE UNTUK SEMUA PLAN




Pagi ini saya terkejut apabila menerima mesej dari CELCOM menyatakan bahawa broadband saya telah di upgrade ke 1.5Mbps dan data volume pula ditambah ke 4GB secara percuma. sukanya saya....

Kalau sebelum ini speed broadband utk RM68 hanya 512kbps dab data volume hanya 3GB sahaja. Terima Kasih CELCOM kerana memahami hati pelanggan.


The new Celcom Broadband plans are:-

  • Celcom Broadband Lite (RM48)- speed of up to 700kbps at 1.5GB volume, free 1 month Musicube
  • Celcom Broadband Basic(RM68)- speed of up to 1.5 Mbps at 4GB volume; free 3-months Musicube
  • Celcom Broadband Advance (RM98)- speed of up to 3.6 Mbps at 6GB volume; free 12-months Musicube
  • Celcom Broadband Pro(promo price at RM138, normal price RM158)- speed of up to 7.2Mbps at 10GB volume, free 12-months Musicube



Anda sedang membaca artikel CELCOM BROADBAND DI UPGRADE UNTUK SEMUA PLAN dan link url bagi entri ini adalah http://manmala.blogspot.com/2011/07/celcom-broadband-di-upgrade-untuk-semua.html. Semoga artikel CELCOM BROADBAND DI UPGRADE UNTUK SEMUA PLAN ini bermanfaat buat anda.


4 comments

24 August 2011 at 23:58

eheh ni mngkin tipu jer kot,, celcom wt cam tu,, nnti ble cek sme jer,,, rmai dh kne mcam ni...

3 September 2011 at 23:47

apa pula tipu, btul lah tu... skrg memang dah elok dr dulu.

Anonymous
17 December 2011 at 00:44

sy skrg guna celcom bb basic yg rm68 tu,tpi yg mnyedihkan kmpg sy x de line 3G,klu kt pekan ade 3G,yg peliknye tu kmpg sy dkt sngat dgn pekan.tpi nape x dpt 3G,nk tgk movie dan bukak u tube pun x bole asi sangkut2 je line nye.

18 December 2011 at 01:01

@Anonymous nak wat macam mana bro, penembusan jalur lebar tak semua tempat ada. saya pun kalau balik kampung memang slow gilalah broadband ni, kekadang je dapat 3G. Biasanya GPRS je.

Post a Comment

 

Return to top of page Copyright © OCT 2011 | manmala | Mereka Yang Memberi Lebih Mulia Dari Yang Menerima | HackTutors